La oss ta hånd om bemanningsutfordringene!
Vi finner din nye medarbeider og vi løser dine temporære behov for arbeidskraft.

Optikkpartner er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som er 100% fokusert på optikkbransjen. Vi tilbyr tjenestene vikarutleie og rekruttering. De er vår kjernekompetanse. Vi har tro på at spesialisering avler kvalitet. Vår ambisjon er å være en integrert del av bransjen og den beste samarbeidspartner for bransjens øvrige aktører når det gjelder bemanning og rekruttering

Bemanning/vikarutleie
Utleie av høyt kvalifiserte optikere er kjernen i vår virksomhet. Behovet for arbeidskraft kan variere i perioder. Sesongsvingninger, kampanjer, ferier, permisjoner, sykefravær og uforutsette situasjoner er en del av en travel hverdag. Da er midlertidig bemanning et godt og lønnsomt alternativ.
Vi løser dine bemanningsbehov både for korte og lengre perioder.
Rekruttering/Search
Vår arena er kontaktformidling mellom de som ønsker jobb og de som trenger arbeidskraft. Vi arbeider systematisk med å kartlegge aktuelle kandidater i Norge og Sverige. Det sikrer oss tilgang til de beste ressursene i markedet og gir oss et betydelig nettverk innenfor vår bransje.
Det er en kjensgjerning at ca. 60% av kandidater som kunne tenke seg å bytte jobb ikke responderer på annonser. Antallet kandidater som ønsker å ta en periode som vikar før de bestemmer seg for nye arbeidsgiver er økende. Det er bare å erkjenne at det er selgers marked for de som har kvalifisert arbeidskraft å tilby i optisk bransje.
Er du på jakt etter ny medarbeider kan vi spare deg for tid og penger og love deg kvalitet i prosessen. Kvalitetsikret gjennom intervjuer, kompetansekartlegging og referansesjekk. Dette også når det gjelder personlige egenskaper.
Ta en prat med oss om hvordan vi løser rekrutteringsoppdrag.